Friskvård i relationen storbild 2019.jpg

DEN LIVSLÅNGA KÄRLEKEN FINNS INOM RÄCKHÅLL!

MICKE GUNNARDO FÖRELÄSER OM KONSTEN ATT HÅLLA KÄRLEKEN LEVANDE I BÅDE MED- OCH MOTGÅNG.

   Minns ni dagen då ni sa ja till varandra? Tiden går fort och de ambitioner man från början hade med parrelationen kan vara svåra att leva upp till.

Livet tillsammans kan vara fantastiskt! Trots det slutar många förhållanden i slentrian och/eller separation. 

  Med erfarenheter från både sitt eget äktenskap och från många av de samtal han haft med par försöker Micke besvara frågan: Vad behövs i en kärleksrelation som håller i både med- och motgång?

Dagen innehåller både föreläsningar men också praktiskt övningar och konkreta frågor att jobba med som par.

Micke är skolkurator, parvägledare och en ofta anlitad föreläsare. Han har i över 20 år arbetat med relationer i par och familjer, i egen verksamhet sedan 2006. Han kommer att dela allvarliga och roliga exempel från verkliga livet.  Micke är 50 år, gift med Christin sedan 23 år och har 5  barn.

Läs mer om Micke på: www.relationsfirman.se

ANMÄLAN TILL: info@malarokyrkan.se

I retreaten lägger vi arbete, almanacka och ambitioner åt sidan.Vi ger oss tid att möta oss själva och våra andliga behov. I den kristna traditionen har retreaten varit en plats där människan ställer sitt liv inför Jesus Kristus, vad han gjort och vem han är. I centrum står hjärtats samtal med Gud och mig själv. Retreaten handlar inte om att göra eller lära nytt, utan om att erfara. I stillheten låter vi något ske på djupet i våra liv. Erfarenheten av Gud är hemligheten till det nya som sker, den inre förnyelsen.  Platsen:  Marielunds stiftsgård ligger naturskönt belägen på Ekerö, inte så långt från Kaggeholm, och erbjuder sköna omgivningar både inomhus och utomhus. Vi kommer samåka dit så långt det är möjligt. Annars går det bussar eller så kan du köra med egen bil. Se www.marielund.org  Kostnad inklusive helpension:  1995 kr (60 kr extra för handduk och sänglinne)  Tid:  Start: fredag 24 april kl. 18.00 Avslutning: söndag 26 april ca kl.16.00  Anmälan:  Söderhöjdskyrkan: elin@soderhojdskyrkan.se Mälarökyrkan:  info@malarokyrkan.se Vid anmälan betalas en anmälningsavgift på 200 kr till Mälarökyrkan: Bankgiro 5689–2854 eller SWISH 123 105 38 75 Skriv ditt namn, mobilnummer, församling och ”retreat” vid anmälan. Resterande belopp betalas senast 31 mars.  OBS! Glöm inte att ange specialmat i din anmälan samt om du önskar hyra sänglinne och handduk. Hör gärna av dig om du har några frågor.  Ledare : Kjell Söderblom 070-730 14 67 & Samuel Klintefelt 08-457 09 13

I retreaten lägger vi arbete, almanacka och ambitioner åt sidan.Vi ger oss tid att möta oss själva och våra andliga behov.

I den kristna traditionen har retreaten varit en plats där människan ställer sitt liv inför Jesus Kristus, vad han gjort och vem han är. I centrum står hjärtats samtal med Gud och mig själv.

Retreaten handlar inte om att göra eller lära nytt, utan om att erfara. I stillheten låter vi något ske på djupet i våra liv. Erfarenheten av Gud är hemligheten till det nya som sker, den inre förnyelsen.


Platsen:

Marielunds stiftsgård ligger naturskönt belägen på Ekerö, inte så långt från Kaggeholm, och erbjuder sköna omgivningar både inomhus och utomhus. Vi kommer samåka dit så långt det är möjligt. Annars går det bussar eller så kan du köra med egen bil. Se www.marielund.org

Kostnad inklusive helpension:

1995 kr (60 kr extra för handduk och sänglinne)

Tid:

Start: fredag 24 april kl. 18.00

Avslutning: söndag 26 april ca kl.16.00

Anmälan:

Söderhöjdskyrkan: elin@soderhojdskyrkan.se

Mälarökyrkan: info@malarokyrkan.se

Vid anmälan betalas en anmälningsavgift på 200 kr till Mälarökyrkan:

Bankgiro 5689–2854 eller SWISH 123 105 38 75

Skriv ditt namn, mobilnummer, församling och ”retreat” vid anmälan.

Resterande belopp betalas senast 31 mars.

OBS! Glöm inte att ange specialmat i din anmälan samt om du önskar hyra sänglinne och handduk. Hör gärna av dig om du har några frågor.

Ledare: Kjell Söderblom 070-730 14 67 & Samuel Klintefelt 08-457 09 13