Yolo varje fredag

På fredagarna träffas YOLO som riktar sig till barn mellan årskurs 3-4 i Mälarökyrkans källare mellan kl 18.30-19.45.

Vårt uppdrag är att skapa en rolig miljö där man kan lära sig handskas med livet ur ett kristet perspektiv och skapa långvariga vänskapsband som ett stöd för livet. Vi har kul ihop, leker, spelar spel, äter något gott och har en kort andakt. Ibland gör vi roliga utflykter till exempel till ett äventyrsbad eller en bowlinghall.

Vi erbjuder en varm och trygg miljö där alla barn kan få vara sig själva och känna sig som hemma. Vi tror att barnen har en särskild plats i Guds hjärta.

Jesus står på barnens sida – det vill vi också göra!

Välkomna till Drakudden på läger för barn födda 2010 eller tidigare. Det kommer att bli ett jättekul läger med lekar, sport, bad, samlingar, musik och överraskningar!!   Avresa : Samling vid kyrkan kl 17.00. Vi åker med personbilar, vi behöver hjälp med att skjutsa så skriv gärna på anmälan om du har möjlighet att skjutsa någon av vägarna.   Hemkomst : Vi beräknar vara tillbaka i kyrkan söndagen den 19/8 kl 13.00   Anmälan : görs till med mail till:  phia.wetterud@gmail.com  senast  23/6 . Betalning till bankgiro: 5689-2854 märkt med namn, senast 30/6  I mailet skriver du namn på den/de som du anmäler, telefonnummer till förälder samt eventuella alleriger (både mat och annat). Föräldrar och syskon är välkomman med! (Yngre syskon kan tyvärr inte följa med om inte någon förälder är med.)   Pris : 700 kr/person eller 1000 kr/2 (syskon eller barn med förälder), sedan kostar det 200 kr /person om man är fler än två.

Avresa: Samling vid kyrkan kl 17.00. Vi åker med personbilar, vi behöver hjälp med att skjutsa så skriv gärna på anmälan om du har möjlighet att skjutsa någon av vägarna.

Hemkomst: Vi beräknar vara tillbaka i kyrkan söndagen den 19/8 kl 13.00

Anmälan: görs till med mail till: phia.wetterud@gmail.com senast 23/6. Betalning till bankgiro: 5689-2854 märkt med namn, senast 30/6

Pris: 700 kr/person eller 1000 kr/2 (syskon eller barn med förälder), sedan kostar det 200 kr /person om man är fler än två.